Eenouder vakanties Wintersport naar Oostenrijk, Italie of Zweden

Samen met de kinderen op wintersport, genieten in de sneeuw en actief bezig zijn. Ga met andere eenouders en hun kinderen naar Oostenrijk, Italië of Zweden. Lekker skiën, snowboarden, rodelen, langlaufen en schaatsen, maar ook is er de mogelijkheid om een huskytocht te doen of heel stoer een sneeuwscooter safari te maken. Ook samen spelletjes doen, een sneeuwballen gevecht of fakkeltocht behoren tot de mogelijkheden. Rustig ontspannen kan natuurlijk ook, lekker in de sauna en het zwembad. Après ski hoort er natuurlijk ook bij, terwijl de kinderen zich vermaken, samen met de andere ouders gezellig even een drankje doen. Geniet van de winterse omgeving met de kinderen!

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN AXAMER LIZUM

Hotel Olympia '64 en '76 ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN AXAMER LIZUM

Wij nemen jullie deze winter mee naar Axamer Lizum voor een voordelige wintersportvakantie. Met een hotel aan de piste, de lift op 100m, gezellige Nederlandse reisleiding en gezellige eenoudergezinnen maken we er een groot feest van! Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk' van deze reis. Lees meer.

Oostenrijk | Tirol | Axamer Lizum
Vanaf
€ 919,00

Eenoudervakantie Sneeuwplezier REITH BEI SEEFELD

Hotel Alpenkönig ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier REITH BEI SEEFELD

Wil je deze winter met de kinderen naar de sneeuw in Oostenrijk? Ga mee skiën in het kleinschalige, kindvriendelijke skigebied van Reith bei Seefeld. Het wordt een gezellige week met volop sneeuwplezier voor jou en je kids! Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk' van deze reis. Lees meer.

Oostenrijk | Tirol | Reith bei Seefeld
Vanaf
€ 1069,00

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN BIBERWIER

Hotel Alpina ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN BIBERWIER

Deze kerst- of voorjaarsvakantie gaan we skiën in Biberwier, Oostenrijk. Het is sneeuwzeker en helemaal gericht op kinderen: een topbestemming voor onze éénoudervakantie! Het wordt een fantastische week samen. Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk!' van deze reis. Lees meer.

Oostenrijk | Tirol | Biberwier
Vanaf
€ 1069,00

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN PINZOLO

Hotel Bellavista - Pinzolo ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN PINZOLO

Een supergezellig, ontspannende wintersportvakantie. Samen met je kids kun je genieten van het Italiaanse leven, skigebieden voor elk niveau en een leuke groep ouders met kinderen.Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk!' van deze reis. Lees meer.

Italië | Trentino | Pinzolo
Vanaf
€ 1219,00

Eenoudervakantie Winters Avontuur IN ZWEDEN

Appartementen Pistbyn ***

Eenoudervakantie Winters Avontuur IN ZWEDEN

Zijn jullie klaar voor een echt bijzondere eenoudervakantie? Ga dan mee naar Zweden en ontdek het prachtige winterwonderland. Ga mee op de sneeuwscooter, sneeuwschoenwandel door de bergen en op husky-safari. Een groot avontuur! Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk!' van deze reis. Lees meer.

Zweden | Dalarna | Stöten
Vanaf
€ 3249,00