Actieve vakanties voor sportieve eenouders en hun kinderen

Veel alleenstaande ouders kiezen voor een vakantie met leuke uitdagende activiteiten die ze samen met hun kinderen kunnen beleven. Dan is er veel te kiezen op Eenouder-vakanties.nl, want outdoor vakanties zijn er volop Zo kun je met je kinderen raften, kayakken, klimmen, abseilen, wandelingen maken, mountainbiken, maar is er ook volop tijd om lekker te ontspannen aan het water, bij het zwembad en te borrelen met de andere eenouders. En dat terwijl de kinderen zich met het animatieteam en/of de reisleiding vermaken. Dus ook volop tijd voor jezelf! En in de wintermaanden zijn er ook volop leuke wintersportvakanties, waar ons Snow & Fun team voor je kinderen klaarstaat om van alles met ze te ondernemen. Maak bij ons je keuze uit het grote aanbod actieve eenoudervakanties en geniet van een geweldige vakantie!

Eenoudervakantie Zomers Avontuur IN ZEELAND

De Stelhoeve ***

Eenoudervakantie Zomers Avontuur IN ZEELAND

Een heerlijke vakantie met je kids in Zeeland! Beleef volop plezier aan de Zeeuwse kust, geniet van de zon en doe mee met de leukste activiteiten. Verblijf in een luxe vakantiehuis aan de Oosterschelde met voor elk gezin een eigen (bad)kamer. Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk!'. Lees meer.

Nederland | Zeeland | Wemeldinge
Vanaf
€ 469,00

Eenoudervakantie Zomers Avontuur AAN DE FRIESE MEREN

Vakantiehuis De Weyde Blick ***

Eenoudervakantie Zomers Avontuur AAN DE FRIESE MEREN

Friesland heeft van alles te bieden: ga mee het water op, speel de leukste (water)spelletjes of stap op de fiets naar de welbekende elf steden van Friesland. Dit wordt een vakantie vol waterpret en avontuur voor jou en je kid(s)! Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk!' van deze reis. Lees meer.

Nederland | Friesland | Warns
Vanaf
€ 639,00

Eenoudervakantie Zomers Avontuur IN HENGELO

Vakantiehuis De Tienhoeve ***

Eenoudervakantie Zomers Avontuur IN HENGELO

Het wordt een groot feest in het groepshuis met 16 kamers in de Achterhoek. Een vakantie vol gezelligheid, mooie natuur en een zwembad op de camping. De reisleiding zorgt voor de allerleukste activiteiten voor jong en oud! Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk!' van deze reis. Lees meer.

Nederland | Gelderland | Hengelo
Vanaf
€ 739,00

Eenoudervakantie Zeilvakantie WADDENZEE

Waddenzee of Mermaid ***

Eenoudervakantie Zeilvakantie WADDENZEE

Wil jij als eenouder samen met de kinderen genieten van een week zeilen op de Waddenzee? Stap dan aan boord van de Mermaid op de Waddenzee. Ga een gezellige en ongedwongen week tegemoet. Ontdek zandbanken, zeehonden en het leven als een echte piraat. Lees meer.

Nederland | Wadden | Eilanden
Vanaf
€ 890,00

Eenoudervakantie Sneeuwplezier REITH BEI SEEFELD

Hotel Alpenkönig ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier REITH BEI SEEFELD

Wil je deze winter met de kinderen naar de sneeuw in Oostenrijk? Ga mee skiën in het kleinschalige, kindvriendelijke skigebied van Reith bei Seefeld. Het wordt een gezellige week met volop sneeuwplezier voor jou en je kids! Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk' van deze reis. Lees meer.

Oostenrijk | Tirol | Reith bei Seefeld
Vanaf
€ 1069,00