Actieve vakanties voor sportieve eenouders en hun kinderen

Veel alleenstaande ouders kiezen voor een vakantie met leuke uitdagende activiteiten die ze samen met hun kinderen kunnen beleven. Dan is er veel te kiezen op Eenouder-vakanties.nl, want outdoor vakanties zijn er volop Zo kun je met je kinderen raften, kayakken, klimmen, abseilen, wandelingen maken, mountainbiken, maar is er ook volop tijd om lekker te ontspannen aan het water, bij het zwembad en te borrelen met de andere eenouders. En dat terwijl de kinderen zich met het animatieteam en/of de reisleiding vermaken. Dus ook volop tijd voor jezelf! En in de wintermaanden zijn er ook volop leuke wintersportvakanties, waar ons Snow & Fun team voor je kinderen klaarstaat om van alles met ze te ondernemen. Maak bij ons je keuze uit het grote aanbod actieve eenoudervakanties en geniet van een geweldige vakantie!

Eenoudervakantie Eilandhoppen VAN VLIELAND NAAR TERSCHELLING

Meerdere campings Wadden **

Eenoudervakantie Eilandhoppen VAN VLIELAND NAAR TERSCHELLING

Toe aan een actieve, maar vooral gezellige vakantie? Ga dan mee met deze groepsreis speciaal voor eenoudergezinnen met een leuk activiteitenprogramma, zodat de kinderen zich niet hoeven te vervelen! Zeehonden spotten, een kampvuur maken, wadlopen, een vuurtoren beklimmen en meer. De kids hebben de tijd van hun leven! Lees meer.

Nederland | Terschelling | West-Terschelling
Vanaf
€ 768,75

Eenoudervakantie Zomers Avontuur AAN DE FRIESE MEREN

Vakantiehuis De Weyde Blick ***

Eenoudervakantie Zomers Avontuur AAN DE FRIESE MEREN

Friesland heeft van alles te bieden: ga mee het water op, speel de leukste (water)spelletjes of stap op de fiets naar de welbekende elf steden van Friesland. Dit wordt een vakantie vol leuke uitjes, waterpret en avontuur voor jou en je kid(s)! Gaan jullie mee? Lees meer.

Nederland | Friesland | Warns
Vanaf
€ 769,00

Eenoudervakantie Zeilvakantie WADDENZEE

Waddenzee of Mermaid ***

Eenoudervakantie Zeilvakantie WADDENZEE

Wil jij als eenouder samen met de kinderen genieten van een week zeilen op de Waddenzee? Stap dan aan boord van de Mermaid op de Waddenzee. Ga een gezellige en ongedwongen week tegemoet. Ontdek zandbanken, zeehonden en het leven als een echte piraat. Lees meer.

Nederland | Wadden | Eilanden
Vanaf
€ 890,00

Eenoudervakantie Zeilvakantie OP DE WADDEN

Zeilschip Josina Elisabeth **

Eenoudervakantie Zeilvakantie OP DE WADDEN

Wil jij als eenouder samen met de kinderen genieten van een week zeilen op de Waddenzee? Stap dan aan boord van de Josina Elisabeth en ga samen met gelijkgestemden een gezellige en ongedwongen week tegemoet. Ontdek zandbanken, zeehonden en onderneem verschillende activiteiten met de groep! Lees meer.

Nederland | Wadden | Eilanden
Vanaf
€ 987,50

Eenoudervakantie Sneeuwplezier REITH BEI SEEFELD

Hotel Alpenkönig ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier REITH BEI SEEFELD

Wil je deze winter met de kinderen naar de sneeuw in Oostenrijk? Ga dan mee skiën in het kleinschalige, kindvriendelijke skigebied van Reith, vlakbij het gezellige Seefeld. Het wordt een superweek met volop sneeuwplezier voor jou en je kids! Boek nu meteen en beleef een heerlijke wintersportvakantie. Lees meer.

Oostenrijk | Tirol | Reith bei Seefeld
Vanaf
€ 1069,00