Eenouder vakanties in Oostenrijk; zomervakanties en wintersport

Tijdens de eenoudervakanties naar Oostenrijk ontmoet je gezellige eenoudergezinnen die net als jij toe zijn aan een bijzondere vakantie in Oostenrijk samen met hun kinderen. Tijdens deze reizen is alles in de puntjes verzorgd en ben je verzekerd van een avontuurlijke maar tegelijk ook een ontspannende alleenstaande ouder vakantie. Daarnaast is Oostenrijk een toplocatie voor een eenouder reis! In de winter kun je er natuurlijk skiën en snowboarden, maar ook zijn er veel gezellige dorpjes om te ontdekken en ’s avonds kun je met je kinderen mee op een spannende fakkeltocht. In de zomer ligt Oostenrijk ook zeker niet stil! Je kunt het waterspeelpark of avonturenpark bezoeken of een mooie wandeling of treinrit over de Tauplitz Alm maken, of ga lekker actief kanoën of roeien. Dit en nog veel meer is mogelijk als je een alleenstaande ouder reis boekt naar Oostenrijk!

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN AXAMER LIZUM

Hotel Olympia '76 ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN AXAMER LIZUM

Beleef een gezellige eenouder skivakantie in Oostenrijk! Ga ook mee deze winter naar Axamer Lizum. Een hotel aan de piste, lift op 100m, Nederlandse reisleiding die mee skiet én leuke eenoudergezinnen! Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk!' van deze reis. Lees meer.

Oostenrijk | Tirol | Axamer Lizum
Vanaf
€ 879,00

Eenoudervakantie Sneeuwplezier REITH BEI SEEFELD

Hotel Alpenkönig ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier REITH BEI SEEFELD

Wil je deze winter met de kinderen naar de sneeuw in Oostenrijk? Ga mee skiën in het kleinschalige, kindvriendelijke skigebied van Reith bei Seefeld, het wordt een gezellige week! Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk!' van deze reis. Lees meer.

Oostenrijk | Tirol | Reith bei Seefeld
Vanaf
€ 999,00

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN BIBERWIER

Hotel Alpina ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN BIBERWIER

Deze Kerstvakantie gaan we skiën in Biberwier, Oostenrijk. Het is sneeuwzeker en helemaal gericht op kinderen: een topbestemming voor onze éénoudervakantie! Het wordt een fantastische week samen. Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk!' van deze reis. Lees meer.

Oostenrijk | Tirol | Biberwier
Vanaf
€ 999,00