Eenouder vakanties in Oostenrijk; zomervakanties en wintersport

Tijdens de eenoudervakanties naar Oostenrijk ontmoet je gezellige eenoudergezinnen die net als jij toe zijn aan een bijzondere vakantie in Oostenrijk samen met hun kinderen. Tijdens deze reizen is alles in de puntjes verzorgd en ben je verzekerd van een avontuurlijke maar tegelijk ook een ontspannende alleenstaande ouder vakantie. Daarnaast is Oostenrijk een toplocatie voor een eenouder reis! In de winter kun je er natuurlijk skiën en snowboarden, maar ook zijn er veel gezellige dorpjes om te ontdekken en ’s avonds kun je met je kinderen mee op een spannende fakkeltocht. In de zomer ligt Oostenrijk ook zeker niet stil! Je kunt het waterspeelpark of avonturenpark bezoeken of een mooie wandeling of treinrit over de Tauplitz Alm maken, of ga lekker actief kanoën of roeien. Dit en nog veel meer is mogelijk als je een alleenstaande ouder reis boekt naar Oostenrijk!

Eenoudervakantie Avontuurlijk Genieten TAUPLITZ, OOSTENRIJK

Hotel Sonnenuhr (Zomer) ***

Eenoudervakantie Avontuurlijk Genieten TAUPLITZ, OOSTENRIJK

Klaar voor een leuk familie avontuur in Oostenrijk? Lekker ravotten en actief bezig zijn in de bergen? Een middagje suppen, hiken, naar de gletsjer of aan het meer: er is van alles te beleven. Altijd 1 kind gratis mee op vakantie! Check de corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk'! Lees meer.

Oostenrijk | Steiermark | Tauplitz
Vanaf
€ 519,00

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN AXAMER LIZUM

Hotel Olympia '64 en '76 ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN AXAMER LIZUM

Wij nemen jullie deze winter mee naar Axamer Lizum voor een voordelige wintersportvakantie. Met een hotel aan de piste, de lift op 100m, gezellige Nederlandse reisleiding en gezellige eenoudergezinnen maken we er een groot feest van! Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk' van deze reis. Lees meer.

Oostenrijk | Tirol | Axamer Lizum
Vanaf
€ 919,00

Eenoudervakantie Sneeuwplezier REITH BEI SEEFELD

Hotel Alpenkönig ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier REITH BEI SEEFELD

Wil je deze winter met de kinderen naar de sneeuw in Oostenrijk? Ga mee skiën in het kleinschalige, kindvriendelijke skigebied van Reith bei Seefeld. Het wordt een gezellige week met volop sneeuwplezier voor jou en je kids! Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk' van deze reis. Lees meer.

Oostenrijk | Tirol | Reith bei Seefeld
Vanaf
€ 1069,00

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN BIBERWIER

Hotel Alpina ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN BIBERWIER

Deze kerst- of voorjaarsvakantie gaan we skiën in Biberwier, Oostenrijk. Het is sneeuwzeker en helemaal gericht op kinderen: een topbestemming voor onze éénoudervakantie! Het wordt een fantastische week samen. Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk!' van deze reis. Lees meer.

Oostenrijk | Tirol | Biberwier
Vanaf
€ 1069,00

Eenoudervakantie Sportief en Actief IN OOSTENRIJK

Hotel Belmont, Imst ****

Eenoudervakantie Sportief en Actief IN OOSTENRIJK

Breng de zomer door in de Oostenrijkse Alpen! Ga met ons mee de bergen in. We stijgen tot grote hoogte tijdens het bergbeklimmen, gaan mountainbiken en uiteraard ook lekker zwemmen in de meren. Een vakantie vol avontuur, actie en genieten! Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk!'. Lees meer.

Oostenrijk | Tirol | Imst
Vanaf
€ 1339,00