Eenouder vakanties in Zweden: zomervakanties en wintersport vakanties

Zweden is een fantastische vakantiebestemming voor een eenoudervakantie, zeker als je altijd al eens iets aparts hebt willen doen! In Zweden vind je veel meren en uitgestrekte naaldbossen, waardoor het een ideaal land is voor uitstekende outdoorvakanties. Samen met de kinderen kun je gaan kanoën, vissen, wandelen, boogschieten, vissen en nog veel meer! Daarnaast ontmoet je andere gezellige alleenstaande ouders en leer je de cultuur van Zweden kennen.

In de winter staat Zweden garant voor een avontuurlijke wintersportvakantie met volop activiteiten zoals ijsvissen, sneeuwscooter safari, huskytocht, skien, snowboarden een iglo bouwen.

Zeg ja tegen Zweden en ga met ons mee met een van de eenouder vakanties.

Eenoudervakantie Winters Avontuur IN ZWEDEN

Appartementen Pistbyn ***

Eenoudervakantie Winters Avontuur IN ZWEDEN

Zijn jullie klaar voor een echt bijzondere eenoudervakantie? Ga dan mee naar Zweden en ontdek het prachtige winterwonderland. Ga mee op de sneeuwscooter, sneeuwschoenwandel door de bergen en op husky-safari. Een groot avontuur! Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk!' van deze reis. Lees meer.

Zweden | Dalarna | Stöten
Vanaf
€ 3249,00

Eenoudervakantie Familieplezier RONDREIS CENTRAAL-ZWEDEN

Campings in Centraal-Zweden **

Eenoudervakantie Familieplezier RONDREIS CENTRAAL-ZWEDEN

Tijdens dit 15-daagse avontuur trekken we per minibus met een groep eenoudergezinnen en reisleiding door de natuur van het veelzijdige Zweden. Zwemmen bij de waterval, slapen op 7 verschillende locaties en te gekke activiteiten. Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk!' van deze reis. Lees meer.

Zweden | Dalarna | Johannisholm
Vanaf
€ 3319,00

Eenoudervakantie Winters Avontuur IN ZWEDEN

Johannisholm Adventure * ***

Eenoudervakantie Winters Avontuur IN ZWEDEN

Wil je eens een hele andere winterbeleving? Deze avontuurlijke winterreis naar Zweden neemt je mee op ontdekkingstocht. Een huskysafari, sneeuwscootersafari, ijsvissen en een skipas zijn alvast inbegrepen maar er is nog veel meer.. Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk!' van deze reis. Lees meer.

Zweden | Dalarna | Johannisholm