Eenouder vakanties in Griekenland op Kos, Kreta, Rhodos, Zakynthos of Corfu

Wil je genieten van een luxe vakantie op een mooi strand? Ga dan eens mee met een van onze eenoudervakanties naar Griekenland. Griekenland bestaat voor een groot deel uit mooie eilanden, die verspreid liggen in de azuurblauwe zee. De meest geliefde, populaire en levendige eilanden zijn Kreta, Rhodos, Kos en Corfu. Op elk eiland is er genoeg zon, zee en strand en ook hoef je je niet zorgen te maken over de kinderen! Tijdens deze eenoudervakanties worden de kinderen vermaakt door een animatieteam en ze zullen zich dus geen minuut vervelen. Daarnaast zijn de alleenstaande ouder vakanties in Griekenland helemaal tot in de puntjes verzorgd. Je hoeft je nergens zorgen om te maken en kunt lekker met de andere single parents luieren aan het strand of het achterland van de mooie Griekse eilanden ontdekken met een jeepsafari. Een eenoudervakantie naar Griekenland is onbezorgd genieten en zeker ontspannen, mooi bruin gekleurd en vol verhalen weer thuis komen!

Eenoudervakantie Zonvakantie OP LESBOS

Panselinos Hotel ***

Eenoudervakantie Zonvakantie OP LESBOS

Vier jullie zomervakantie op het Griekse eiland Lesbos. Het hotel heeft een heerlijk zwembad en ligt vlak aan zee en is dus de ideale locatie voor jou en je gezin. Geniet van zon, zee en strand, het schilderachtige Molyvos, een boottocht inclusief treasure hunt, een Griekse kookworkshop en nog veel meer! Lees meer.

Griekenland | Lesvos | Eftalou
Vanaf
€ 2629,00

Eenoudervakantie Zonvakantie AMMOUDIA IN GRIEKENLAND

Hotel Roxani en dependance ***

Eenoudervakantie Zonvakantie AMMOUDIA IN GRIEKENLAND

Heerlijk luieren in de Griekse zon, leuke activiteiten ondernemen en vooral volop genieten samen met andere eenouders en de kids! Een hotel aan het strand, leuke mogelijkheden voor activiteiten en inclusief drie diners en een gezellige kampvuuravond! Dat wordt volop genieten in Griekenland! Lees meer.

Griekenland | Parga | Ammoudia
Vanaf
€ 3049,00