Avontuurlijke vakanties voor eenouders die graag iets beleven tijdens de vakantie

Kijk je ook al uit naar een leuke vakantie met andere alleenstaande ouders en hun kinderen om leuke avonturen te beleven? Kies dan eens voor een van onze avontuurlijke eenoudervakanties. Deze vakanties hebben alles in zich om tijdens je vakantie meer te beleven dan zon, zee en strand. Niet alleen outdoor activiteiten in de bergen of op het water zoals snorkelen, surfen of kayakken, maar ook vissen, boogschieten en te gekke dingen doen samen met het Sun & Fun team, terwijl de ouders met hun meedoen of zelf even iets leuks ondernemen. Je kunt ook cultuur snuiven in bijvoorbeeld Pisa, Rome, Saturnia of Pitigliano en nog veel veel meer. Laat je verrassen door onze avontuurlijke eenoudervakanties en maak van je eenoudervakantie een ware belevenis.

Eenoudervakantie Avontuurlijk Genieten TAUPLITZ, OOSTENRIJK

Hotel Sonnenuhr (Zomer) ***

Eenoudervakantie Avontuurlijk Genieten TAUPLITZ, OOSTENRIJK

Klaar voor een leuk familie avontuur in Oostenrijk? Lekker ravotten en actief bezig zijn in de bergen? Een middagje suppen, hiken, naar de gletsjer of lekker luieren aan het meer: in Tauplitz en omgeving is van alles te beleven. Extra voordelig en altijd 1 kind gratis mee op vakantie! Lees meer.

Oostenrijk | Steiermark | Tauplitz
Vanaf
€ 529,00

Eenoudervakantie Zomers Avontuur IN HENGELO

Vakantiehuis De Tienhoeve ***

Eenoudervakantie Zomers Avontuur IN HENGELO

Het wordt een groot feest in het groepshuis met 16 kamers in de Achterhoek. Een vakantie vol gezelligheid, mooie natuur en een lekker zwembad op de camping. De reisleiding zorgt voor de allerleukste activiteiten voor jong en oud en maakt er samen met jullie en de andere 1-ouder gezinnen een feestje van! Lees meer.

Nederland | Gelderland | Hengelo
Vanaf
€ 739,00

Eenoudervakantie Eilandhoppen VAN VLIELAND NAAR TERSCHELLING

Meerdere campings Wadden **

Eenoudervakantie Eilandhoppen VAN VLIELAND NAAR TERSCHELLING

Toe aan een actieve, maar vooral gezellige vakantie? Ga dan mee met deze groepsreis speciaal voor eenoudergezinnen met een leuk activiteitenprogramma, zodat de kinderen zich niet hoeven te vervelen! Zeehonden spotten, een kampvuur maken, wadlopen, een vuurtoren beklimmen en meer. De kids hebben de tijd van hun leven! Lees meer.

Nederland | Terschelling | West-Terschelling
Vanaf
€ 768,75

Eenoudervakantie Zomers Avontuur AAN DE FRIESE MEREN

Vakantiehuis De Weyde Blick ***

Eenoudervakantie Zomers Avontuur AAN DE FRIESE MEREN

Friesland heeft van alles te bieden: ga mee het water op, speel de leukste (water)spelletjes of stap op de fiets naar de welbekende elf steden van Friesland. Dit wordt een vakantie vol leuke uitjes, waterpret en avontuur voor jou en je kid(s)! Gaan jullie mee? Lees meer.

Nederland | Friesland | Warns
Vanaf
€ 769,00

Eenoudervakantie Zomers Avontuur IN ZEELAND

De Stelhoeve ***

Eenoudervakantie Zomers Avontuur IN ZEELAND

Een heerlijke vakantie met je kids in Zeeland! Beleef volop plezier aan de Zeeuwse kust, geniet van de zon en doe mee met de leukste activiteiten. Verblijf in een luxe vakantiehuis aan de Oosterschelde met voor elk gezin een eigen (bad)kamer. Leuke activiteiten, spelletjes en 15 minuten lopen van het Wemeldinge-strand. Lees meer.

Nederland | Zeeland | Wemeldinge
Vanaf
€ 799,00