Eenouder vakanties in Italië

Italië is een prachtig land en heeft werkelijk alles: moderne steden en historische dorpjes, ruige bergen en wilde bossen, retro scootertjes, prachtige stranden, en natuurlijk heerlijke pizza’s en wijnen! Een eenoudervakantie naar Italië zal zeker een leuke indruk achterlaten bij jou en je kind(eren). Jullie zullen je geen moment vervelen, want op deze alleenstaande ouder vakanties is aan alles gedacht en de reisleiding staat 24/7 klaar voor jou en de kinderen. Of je nu een cultuursnuiver, shopaholic, zonaanbidder, wintersporter of natuurliefhebben bent: tijdens je eenoudervakantie in Italië beleef je de leukste dingen. Ontdek het prachtige Italië en ga mee met een top eenoudervakantie!

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN PINZOLO

Hotel Bellavista - Pinzolo ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN PINZOLO

Een supergezellig, ontspannende wintersportvakantie. Samen met je kids kun je genieten van het Italiaanse leven, skigebieden voor elk niveau en een leuke groep ouders met kinderen.Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk!' van deze reis. Lees meer.

Italië | Trentino | Pinzolo
Vanaf
€ 1219,00

Eenoudervakantie Zonvakantie CALABRIE, ITALIE

Hotel Green Garden Club ***

Eenoudervakantie Zonvakantie CALABRIE, ITALIE

Briatico een mooi rustig Italiaans dorp in het bruisende Calabrië. We verblijven in een 3 sterren hotel op een paar stappen lopen van het strand. Een prachtig zwembad en een leuk animatieteam voor de kinderen. Calabrië voor ieder wat wils! Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk!'. Lees meer.

Italië | Calabrië | Briatico
Vanaf
€ 2299,00