De leukste outdoor vakanties voor actieve alleenstaande vaders en moeders!

Op je eenoudervakantie lekker actief bezig zijn met de leukste outdoor activiteiten, dat is de wens van menig alleenstaande vader en moeder tijdens hun vakantie. Er zijn activiteiten die de kinderen met elkaar doen, maar ook die de ouders samen met hun kinderen doen. Zo leer je de andere ouders, maar ook je eigen kind op een hele ander manier kennen. Dat is puur genieten! Een outdoorvakantie voor alleenstaande ouders is echt een aanrader! Durf jij het ook aan? Natuurlijk blijft er ook genoeg tijd over om te relaxen, te genieten van zon, zee en strand en een glaasje en een praatje met andere single ouders. Kijk eens hoeveel leuke oudervakanties wij voor single parents hebben:

Eenoudervakantie Avontuurlijk Genieten TAUPLITZ, OOSTENRIJK

Hotel Sonnenuhr (Zomer) ***

Eenoudervakantie Avontuurlijk Genieten TAUPLITZ, OOSTENRIJK

Klaar voor een leuk familie avontuur in Oostenrijk? Lekker ravotten en actief bezig zijn in de bergen? Een middagje suppen, hiken, naar de gletsjer of aan het meer: er is van alles te beleven. Altijd 1 kind gratis mee op vakantie! Check de corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk'! Lees meer.

Oostenrijk | Steiermark | Tauplitz
Vanaf
€ 519,00

Eenoudervakantie Sportief en Actief IN OOSTENRIJK

Hotel Belmont, Imst ****

Eenoudervakantie Sportief en Actief IN OOSTENRIJK

Breng de zomer door in de Oostenrijkse Alpen! Ga met ons mee de bergen in. We stijgen tot grote hoogte tijdens het bergbeklimmen, gaan mountainbiken en uiteraard ook lekker zwemmen in de meren. Een vakantie vol avontuur, actie en genieten! Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk!'. Lees meer.

Oostenrijk | Tirol | Imst
Vanaf
€ 1339,00

Eenoudervakantie Zomerplezier KAMPEREN IN SAFARITENT

Recreatiepark 't Zand ****

Eenoudervakantie Zomerplezier KAMPEREN IN SAFARITENT

Kom slapen in één van onze compleet ingerichte safaritenten op het gezellige eenouderveld. Zo ervaar je de vrijheid van kamperen gecombineerd met luxe van een kant en klare accommodatie. Ga heerlijk zwemmen in de zwemplas direct bij de camping. Lees meer.

Nederland | Noord-Brabant | Alphen