Eenouder vakanties in Zweden: zomervakanties en wintersport vakanties

Zweden is een fantastische vakantiebestemming voor een eenoudervakantie, zeker als je altijd al eens iets aparts hebt willen doen! In Zweden vind je veel meren en uitgestrekte naaldbossen, waardoor het een ideaal land is voor uitstekende outdoorvakanties. Samen met de kinderen kun je gaan kanoën, vissen, wandelen, boogschieten, vissen en nog veel meer! Daarnaast ontmoet je andere gezellige alleenstaande ouders en leer je de cultuur van Zweden kennen.

In de winter staat Zweden garant voor een avontuurlijke wintersportvakantie met volop activiteiten zoals ijsvissen, sneeuwscooter safari, huskytocht, skien, snowboarden een iglo bouwen.

Zeg ja tegen Zweden en ga met ons mee met een van de eenouder vakanties.

Eenoudervakantie Winters Avontuur IN ZWEDEN

Johannisholm Adventure * ***

Eenoudervakantie Winters Avontuur IN ZWEDEN

Wil je eens een hele andere winterbeleving? Deze avontuurlijke winterreis naar Zweden neemt jullie mee op ontdekkingstocht. Een huskysafari, sneeuwscootersafari, ijsvissen en een skipas (1 dag) zijn alvast inbegrepen maar er is nog veel meer. Gaan jullie mee naar de echte winter in Zweden? Lees meer.

Zweden | Dalarna | Johannisholm
Vanaf
€ 3419,00

Eenoudervakantie Winters Avontuur IN ZWEDEN

Appartementen Pistbyn ***

Eenoudervakantie Winters Avontuur IN ZWEDEN

Zijn jullie klaar voor een echt bijzondere eenoudervakantie? Ga dan mee naar Zweden en ontdek het prachtige winterwonderland. Ga mee op een sneeuwscootertocht, ontdek de natuur tijdens een sneeuwschoenwandeling en beleef een onvergetelijke husky-safari. Vanuit het appartement staan we direct op de piste om te skiën. Lees meer.

Zweden | Dalarna | Stöten