Eenouder vakanties in Frankrijk

Frankrijk is zo veelzijdig en daarom ook een populaire eenoudervakantie bestemming met de leukste locaties waar kinderen en alleenstaande ouders kunnen doen waar ze zin in hebben. Zo kunnen jullie lekker relaxen aan het strand of bij het zwembad, maar ook gaan kajakken op de prachtige rivieren en door de canyons in de Dordogne bijvoorbeeld. Je raakt nooit uitgekeken op vakantie in Frankrijk, door de prachtige natuur, de sprookjeskastelen, de romantische dorpjes en de gezelligheid van de marktjes en sfeervolle terrassen. In Frankrijk kun je genieten van een zonovergoten vakantie aan zee, aan een meer of bij het zwembad, maar ook van spannende outdoor activiteiten de Franse Alpen. Geniet van het goede leven in Frankrijk met een van de vele eenoudervakanties!

Eenoudervakantie Kamperen op landgoed IN DE AUVERGNE

Camping Le Roc Foucaud ****

Eenoudervakantie Kamperen op landgoed IN DE AUVERGNE

Vier jij deze zomer heerlijk vakantie en kom je kamperen op ons mooie landgoed? Ontdek de avontuurlijke omgeving en doe mee aan leuke activiteiten georganiseerd op het landgoed. Neem ook een frisse duik in het zwembad. Voor het eten wordt gezorgd, dat is pas vakantie! Ontmoeten we jullie ook deze zomer in Frankrijk? Lees meer.

Frankrijk | Auvergne | Saint-Prix
Vanaf
€ 805,00

Eenoudervakantie Genieten op mooi landgoed IN DE AUVERGNE

Landgoed Le Roc Foucaud ****

Eenoudervakantie Genieten op mooi landgoed IN DE AUVERGNE

Vier jij deze zomer heerlijk vakantie in het landhuis op het mooie landgoed? Ontdek de avontuurlijke omgeving en doe mee aan leuke activiteiten georganiseerd op het landgoed. Neem ook een frisse duik in het zwembad. Voor het eten wordt gezorgd, dat is pas vakantie! Ontmoeten we jullie ook deze zomer in Frankrijk? Lees meer.

Frankrijk | Auvergne | Saint-Prix
Vanaf
€ 1015,00