Eenouder vakanties Rondreizen

Wil je deze zomer een rondreis maken met een groep alleenstaande ouders en kinderen? Wil je kamperen op verschillende plekken? Mee op een stoere wandeling door de natuur of een mountainbike tocht maken? Onder begeleiding van ervaren mensen de natuur ontdekken en samen bezig zijn? Wat een avontuur!

Of kies je voor een rondreis aan boord van een mooie Turkse gület, waar het landschap elke dag een stukje aan je voorbij trekt,
terwijl jij aan boord van het uitzicht en de zon geniet. Ga dan eens mee op een cruise samen met je kinderen. Iedere dag ergens anders naartoe. Laat je meevoeren over water en land naar de mooiste plekken, van de hoogste waterval tot de onderwaterwereld. op het dek van het schip onder de sterren, het kan! Je kunt lekker ontspannen maar ook actief bezig zijn. Zwemmen, snorkelen, kanoën, hiken of moutainbiken?

Eenoudervakantie Actieve rondreis VAN TEXEL NAAR AMELAND

Campings eenoudervakantie **

Eenoudervakantie Actieve rondreis VAN TEXEL NAAR AMELAND

Ontdek de Wadden samen met andere eenoudergezinnen. Op Texel ontmoeten jullie elkaar. Contact maken is laagdrempelig voor zowel ouders als kids. De komende week gaan we met elkaar de Waddeneilanden Texel, Vlieland, Terschelling en Ameland verkennen. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Nederland | Wadden | Eilanden
Vanaf
€ 1382,50

Eenoudervakantie Actieve rondreis VAN TEXEL NAAR SCHIERMONNIKOOG

Meerdere campings Wadden **

Eenoudervakantie Actieve rondreis VAN TEXEL NAAR SCHIERMONNIKOOG

Ontdek de Wadden samen met andere eenoudergezinnen! Tijdens deze rondreis bezoeken we alle Waddeneilanden. We beginnen deze vakantie op Texel en eindigen op Schiermonnikoog. We verblijven op campings en hebben een boordevol activiteitenprogramma. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Nederland | Wadden | Eilanden
Vanaf
€ 1590,00

Eenoudervakantie Familieplezier RONDREIS CENTRAAL-ZWEDEN

Campings in Centraal-Zweden **

Eenoudervakantie Familieplezier RONDREIS CENTRAAL-ZWEDEN

Tijdens dit 15-daagse avontuur trekken we per minibus met een groep eenoudergezinnen en reisleiding door de natuur van het veelzijdige Zweden. Zwemmen bij de waterval, slapen op 7 verschillende locaties en te gekke activiteiten. Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk!' van deze reis. Lees meer.

Zweden | Dalarna | Johannisholm
Vanaf
€ 3319,00