Eenouder vakanties met cultuur, activiteiten en zon, zee en strand

Wil je als eenouder samen met je kinderen wat cultuur opdoen maar ook genieten van de zon? In Italië en Griekenland is dit de uitgelezen kans om te doen. Lekker genieten van het strand, lekker luieren aan het zwembad en de volgende dag een excursie plannen naar Rome, Siena, Florence, Parga of De Zagoria. Het kan allemaal maar niets is verplicht.

Ontdek schitterend gekleurde huizen, daal af in de Vikos kloof, bezoek oude kloosters, neem een kijkje in Vaticaanstad, het Colosseum of ga naar 1 van de vele musea. Natuurlijk kun je ook genieten van een waterpark of misschien is een surfles wel leuk. S’ avonds zijn er voldoende mogelijkheden om lekker te kunnen eten en gezellig een drankje te doen samen. Kortom, relaxen en cultuursnuiven komen aan de orde op deze vakanties.

Eenoudervakantie Zonvakantie CALABRIE, ITALIE

Hotel Green Garden Club ***

Eenoudervakantie Zonvakantie CALABRIE, ITALIE

Briatico een mooi rustig Italiaans dorp in het bruisende Calabrië. We verblijven in een 3 sterren hotel op een paar stappen lopen van het strand. Een prachtig zwembad en een leuk animatieteam voor de kinderen. Calabrië voor ieder wat wils! Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk!'. Lees meer.

Italië | Calabrië | Briatico
Vanaf
€ 2299,00